Om oss

National Conference 2018 Glasgow SECC

 

Vi är ett företag som ägnar vår tid åt att organisera konferenser och events inom modeindustrin. Vi har funnits på marknaden i en handfull år och har inga planer på att söka oss bort därifrån. Vi älskar vad vi gör och tror att det syns. Vi har fått positiva omdömen både från samarbetspartners och media, vilka vi gärna visar dig om du är intresserad av att starta ett samarbete med oss.

Vilka är vi?

Vi är ett Stockholmsbaserat företag som består av vänner. Vi har känt varandra från skolåldern och har lyxen att ha samma intressen och passion för modeindustrin och allt vad det innebär. Det var därför självklart att vi skulle jobba tillsammans och detta är resultatet; ett starkt och konkurrenskraftigt företag som trots att det inte är det största i branschen ändå levererar på topp, utan undantag.

Vad vi gör

Vad vi sysslar med står nog redan klart för den som har läst så här långt; vi arrangerar konferenser och events av olika slag har med modeindustrin att göra. Om ditt företag rör sig inom denna bransch och vill dra ihop en konferens är det oss ni ska vända er till. Vill ni ha hjälp med att planera en modevisning hjälper vi mer än gärna till även med det.

Har du sett något som vi ligger bakom?

Vi hjälper ofta till att anordna modevisningar i gallerior, både i Stockholm och runtom i Sverige. Vi är mobila och tar oss gärna dit du befinner dig. Vi tror att mycket av planeringen går att genomföra online men vissa delar är bättre att genomföra på plats. När du kontaktar oss hittar vi en lösning som känns bra, oavsett om det gäller en konferens i Umeå eller en modevisning i ett shoppingcenter.