Hett inom mode

Egen modeshow!

Vem skulle inte vilja ha en egen modeshow det verkligen svänger om? Färgsprakande! Målande! Och fullt av härlig glad energi!

Att ha ett eget event kring mode ska vara en njutning för alla inblandade. Mode är individuellt och alla vi människor upplever mode olika. För en del kan mode vara ett sätt att visa explosiva känslor i färg och form men för andra mer nedtonat.
Att skapa sitt eget event kräver att man ska inrikta sig på att ens publik till eventet ska känna sig behagliga till mods och man ska försöka göra eventet lockande för alla.
Att klä in modet i en dansshow för att visa upp modet är en magisk idé! Tänk att som publik på eventet få ta del av härligt mode i olika slags danser där kanske milda färger kan anspela om höstens härliga löv i dess vackra skapelser och färger genom en dans som ger signaler om naturens frihet och dess oövervinnerliga krafter.
Eller en dans som framhäver romantik och kärlek i modets spetsblusar med romantiskt mönster på dess tyger.
Snabba och fartfyllda danssteg i takt med glad musik i vackra färger på modets kläder skulle glädja vilken människa som helst att tillåta modet bli betraktad som en magisk konst!
En långsam vals som kan få vilken brudklänning som helst bedårande vacker i dess mjuka danssteg där brudklänningens tyg får glänsa och glida fram över dansgolvet.
Kraftiga kängor och coola boots får en rättvis blick i en tangos kraftiga steg med en bestämdhet att vara starka och robusta.

Dans betyder så mycket för många människor. Mode betyder så mycket för många människor. Tänk då få att få beblanda dessa två oerhört spännande och energifulla ämnen tillsammans. Tänk vilken publik det skulle locka till ett sådant event. Att få mingla och se på mode i olika danser som kan kopplas ihop till det magiska i kläder och skor skulle vara en stor succé. Om detta upplägg kan du som läsare gå in och kika på webben; läs mer om magnetevents där det står mer specifikt om hur detta event skulle kunna genomföras och hanteras utan några krångligheter.

En jitterbugg som visar upp kort-kort i prickigt och rutigt, där det svänger totalt och dansstegen gör modet total rättvisa.
Kostymer och cocktail-klänningar följer med i en slowfox fina och känsliga rörelser över dansgolvet.

Modet som skulle visas i detta event skulle skapa rubriker och intresse för en stor publik än de som vanligtvis enbart går på dansshower eller enbart modeshower.

Mixa dessa och man får en fantastisk stor upplevelse i ett och samma event. Dans och Mode tillsammans blir garanterat en lysande afton.
Mode är så mycket mer än kläder. Dans är så mycket mer än steg. De två är begrepp som kan visas i explosiva former och få många att känna igen sig i.
Ett vanligt klädesplagg i en vanlig färg kan bli den mest fantastiska kreation i beblandning med en fartfylld dans eller en romantisk omfamning i lugnare takter på dansgolvet. En vanlig dans kan bli en magnifik upplevelse i beblandning med rätt mode.

Mode och dans i en och samma show – Magiskt!